Ένα δωρεάν «μυστικό» παιχνίδι μέσα στο Instagram - Πώς θα το βρείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

 Meta έχει βρει διάφορους τρόπους για να κρατάει απασχολήμένους τους χρήστες των Facebook και Instagram στις αντίστοιχες εφαρμογές. Ειδικά στο Facebook τα παιχνίδια είναι γνωστά ότι υπάρχουν εδώ και χρόνια και απασχολούν εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως, χωρίς ωστόσο να έχουν την αίγλη ή την δημοφιλία που είχαν κάποτε (βλ. εποχές που ο κόσμος έλιωνε στο Farmville). 

Το Instagram

όμως εντελώς αθόρυβα έκρυψε ένα παιχνίδι μέσα στην εφαρμογή του, το οποίο φαντάζει ιδανικό για να σκοτώσετε την ώρα σας όσο περιμένετε. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα mini-game όπου πρωταγωνιστές είναι τα αγαπημένα σας emoji -ναι, αυτά που υπάρχουν στο πληκτρολόγιο του κινητού σας.

Πώς βρίσκετε το κρυμμένο παιχνιδι του Instagram

Το εν λόγω παιχνίδι με τα emoji κρύβεται εντός των DMs του Instagram, δηλαδή μέσα σε κάθε chat (συνομιλία) που έχετε ανοιχτή με κάποιον άλλο χρήστη, φίλο ή γνωστό σας. Επίσης, λειτουργεί μόνο εντός της εφαρμογής του Instagram σε iOS και Android συσκευές. 

Για να το βρείτε θα πρέπει να ανοίξετε ένα οποιοδήποτε μήνυμα και στο πεδίο σύνταξης κειμένου να στείλετε ένα οποιοδήποτε emoji θέλετε εσείς (φαίνεται να λειτουργεί με όλα). Το επόμενο βήμα είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το emoji που μόλις στείλατε (όπως όταν θέλετε να το αντιγράψετε ή να ακυρώσετε την αποστολή του με το Unsend). 

Αμέσως μετά θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο και θα μεταφερθείτε στο ειδικά περιβάλλον του παιχνιδιού, το οποίο αν είστε αρκετά καλοί παίκτες θα δείτε να μεταμορφώνεται. 

Το ίδιο το παιχνίδι είναι ό,τι πιο απλό υπάρχει και βασίζεται στο Breakout (του Atari) αλλά θυμίζει και το πολύ κλασικό "Pong". Επί της ουσίας με το δάχτυλό σας ελέγχετε μια σανίδα στο κάτω μέρος με την οποία σπρώχνετε σε μια κατεύθυνση το εκάστοτε emoji. Όσο περισσότερο συνεχίζετε να κάνετε το emoji να αναπηδά από τοίχο σε τοίχο τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίζετε. Προσοχή: ο βαθμός δυσκολίας του αυξάνεται καθώς το emoji θα κινείται ολοένα και πιο γρήγορα, αλλάζοντας κιόλας εμφάνιση, ενώ η ταπετσαρία πίσω θα προβάλλει αντίστοιχα πιο σκοτεινά χρώματα. 

@comikou Instagram Emoji Game #instagram #reels #ios #apple ♬ original sound - ComiKou

.
Πηγή: Unboxholics.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα