Παραμένει υπό κράτηση η 36χρονη Ρωσίδα για υπόθεση κομπίνας

Από παραπονούμενη βρέθηκε κατηγορούμενη 36χρονη Ρωσίδα μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία σύμφωνα με το αρχεία που τηρούνται, φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή με κομπίνα που αφορούσε μετοχές σε εταιρεία μαϊμού και κατάχρηση του αστρονομικού ποσού των 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρωσίδα σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας, προσήλθε αργά χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού με σκοπό να καταγγείλει διάρρηξη που έγινε στην πολυτελή κατοικία όπου διαμένει.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, "κατά τον έλεγχο που έγινε στους Η/Υ της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι αυτή είναι καταζητούμενη με διεθνές ένταλμα σύλληψης από το 2014. Ο λόγος που καταζητείτο ήταν ότι μαζί με άλλα πρόσωπα έκλεψαν μετοχές ύψους 21 εκ. ευρώ".

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί, οι οποίοι ασχολούνταν με τη διερεύνηση της καταγγελίας της σύμφωνα με την οποία άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν περιουσία περίπου 98 χιλιάδων ευρώ, διαπίστωσαν ότι η 36χρονη παραπονούμενη, είχε εμπλοκή στη κατάχρηση του υπέρογκου ποσού που διαπράχθηκε πριν από περίπου 3 χρόνια στη χώρα της. Έκτοτε εκκρεμούσε εναντίον της διεθνές ένταλμα σύλληψης. Η 36χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία δεν φέρεται να παραδέχεται τα όσα της καταλογίζονται.

Η 36χρονη, η οποία δεν παραδέχεται οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, δεν τήρησε συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους και έτσι παραμένει υπό κράτηση μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Σημειώνεται ότι, στις 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί εκ νέου στο δικαστήριο για τη διαδικασία έκδοσής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα