Ελεάννα Χριστινάκη: Ο... θηλυκός Αντετοκούνμπο (βιντεο/φωτο)

Η 19χρονη αθλήτρια μιλά στο SigmaLive/Sports για τις εμπειρίες της στο NCAA, το παρόν, το μέλλον, τη σχέση της με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς και όχι μόνο.

Μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ο… θηλυκός Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μπορεί να μην πηδά τόσο ψηλά και να καρφώνει τόσο εντυπωσιακά όπως τον Γιάννη ή να μην είναι τόσο γνωστή όσο ο Έλληνας σταρ των Μπακς, αποτελεί όμως και η ίδια πρότυπο για νεαρές

Ελληνίδες αθλήτριες οι οποίες ονειρεύονται το ακατόρθωτο. Είναι και αυτή μια ζωντανή απόδειξη ότι ο αθλητισμός δεν έχει ταβάνι και πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα από όσα ονειρεύεσαι.

Ο λόγος για την Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία πραγματοποίησε φανταστική πρώτη σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA), οδηγώντας την ομάδα της (Florida Gators) στη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της!
Τι μας λέει για την πρωτόγνωρη εμπειρία της, για την προσαρμογή της στην αμερικάνικη κουλτούρα και γλώσσα, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού στην άλλη άκρη του ωκεανού, πως διαχειρίζεται την δημοσιότητα, την συνάντησή της με την σούπερ – σταρ Κάντανς Πάρκερ, τη φιλία της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την… μονομαχία τους στο τραγούδι, για το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και φυσικά το όνειρο του WNBA.
Μας μίλησε φυσικά και για τον πατέρα της, τον Νώντα, ο οποίος, όπως μας ξεκαθάρισε, στα μάτια της θα είναι για πάντα το… μεγάλο όνομα της οικογένειας.

Επική μονομαχία: Eleanna Vs Giannis!

Η Candace Parker, μία από τις κορυφαίες παίκτριες στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ, πήρε συνέντευξη από την Ελεάννα Χριστινάκη για λογαριασμό του ESPN. Με τη ολοκλήρωση της συνέντευξης μοιράστηκε το εξής μήνυμα με τους «ακόλουθους» της στο Twitter…

Η Ελεάννα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το «τιτίβισμα» της παίκτριας – θρύλου, γράφοντας «Πήγε να μου πάρει συνέντευξη το πρωί για το ESPN και της λέω άστο καλύτερα θα σου πάρω εγώ! I feel really blessed to meet and talk to one of the best players in the world! Her advice was all that I needed»

Μερικά από τα αφιερώματα/συνεντεύξεις της Ελεάννας από τα αμερικάνικα ΜΜΕ…

Keywords
Τυχαία Θέματα