ΕΛΑΜ για Χλώρακα: Επιτακτική ανάγκη η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ με αφορμή τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Χλώρακα.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ακεραία την ευθύνη για τα ψεσινά επεισόδια στην Χλώρακα που προκάλεσαν οργανωμένες συμμορίες λαθρομεταναστών που γύριζαν με ρόπαλα, ξύλα και μαχαίρια, σπάζοντας τα πάντα στο πέρασμα τους, ξεκάθαρα την έχουν όσοι εθελοτυφλούσαν όλα αυτά τα χρόνια, κατηγορώντας μόνο το ΕΛΑΜ που προειδοποιούσε,

ενώ την ίδια ώρα με τις πολιτικές τους επέτρεψαν να διογκωθεί το πρόβλημα.

Ευθύνη έχουν όλα τα πολιτικά κόμματα που καταψηφίζουν κάθε χρόνο την τροπολογία του ΕΛΑΜ για αποκοπή των επιδομάτων που δίνονται στους λαθρομετανάστες, αφού οι πολιτικές τους μετέτρεψαν την Κύπρο σε ελκυστικό προορισμό του κάθε λογής παράνομου δήθεν πρόσφυγα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει με κεφαλαία γράμματα ότι η ΑΝΟΧΗ στους λαθρομετανάστες πρέπει να τελειώσει. Θέλουμε πίσω το χαμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Θέλουμε πίσω τις γειτονιές, τα χωριά, τις πόλεις μας που έχουν γκετοποιηθεί. Θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας.
Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί άμεσα αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, με αρχή τις μαζικές συλλήψεις και απελάσεις, όσων δεν σέβονται την φιλοξενία της Πατρίδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα