Εκστρατεία ενημέρωσης Παγκ. Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, στις 27 Μαΐου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης διοργάνωσε μια δεκαπενθήμερη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, με την ενεργό συμπαράσταση και έναν από τους μεγάλους υποστηρικτές, την GENESIS Pharma.

Η εκστρατεία, η οποία διήρκησε από τις 24 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου,

ανέδειξε τα προβλήματα πρόσβασης που ανακύπτουν για στους πάσχοντες σε όλες τις πλευρές της καθημερινότητάς τους.

Στο πλαίσιο του δεκαπενθημέρου «Πρόσβαση σε όλους τους τομείς» πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές πρωτοβουλίες, δημοσιογραφική διάσκεψη, μουσική βραδιά αλλά και επιστημονικές ημερίδες με ομιλίες από νευρολόγους, φυσιοθεραπευτές και κινησιολόγους.

Τα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση έχουν και αυτά δικαιώματα στην ισότιμη συμμετοχή στην εργασία, την οικογένεια, τις υπηρεσίες, το δημόσιο χώρο. Αυτό περιλαμβάνει την ανεμπόδιστη, εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και την άρση των εμποδίων σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας.

Η δράση διεξάγεται με την GENESIS Pharma ως ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές, την ελληνική, κυπριακών συμφερόντων, εταιρεία με εξειδίκευση στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία.

Ο κος. Αντώνης Λουρουτζιάτης, General Manager της GENESIS Pharma, δήλωσε σχετικά: «Στη GENESIS Pharma στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των πασχόντων σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Είμαστε δίπλα στους πάσχοντες στην αντιμετώπιση της ασθένειας με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα η φαρμακευτική βιοτεχνολογία».

Η δεκαπενθήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Υψηλή Προστασία της κ. Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma αποτελεί μια πρωτοπόρο ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες πρωτότυπες θεραπείες, ενώ υπήρξε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία -και παραμένει η μόνη- με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.

Με έδρα την Αθήνα και θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης μερικών από τις σημαντικότερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν έρευνα αιχμής. Μεταξύ αυτών, οι Biogen και Celgene, δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες βάσει κεφαλαιοποίησης στον κόσμο.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, καθώς εισάγει τις περισσότερες καινοτόμες θεραπείες για όλα τα στάδια της νόσου, αλλά και στον τομέα της ογκολογίας-αιματολογίας, με πρωτοποριακά προϊόντα για κακοήθεις νόσους. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στη νεφρολογία, τη γαστρεντερολογία και τη ρευματολογία.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα. Από το 2000 μέχρι σήμερα, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, θέματα ποιότητας, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.

www.genesispharma.gr

Keywords
Αναζητήσεις
"*@genesispharma.gr"
Τυχαία Θέματα