Εκπτώσεις για όλες τις πτήσεις της Blue Air

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε έναν καινούργιο προορισμό, να επιστρέψετε σε ένα μέρος που αγαπάτε ή σκέφτεστε για ένα μεγάλο ταξίδι, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε την πτήση σας!

Μόνο σήμερα, επωφεληθείτε από έκπτωση 15% σε όλες τις πτήσεις της Blue Air, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας! Ταξιδέψτε οποτεδήποτε μεταξύ 24 Ιανουαρίου - 27 Οκτωβρίου 2018.

Επιπλέον, μην χάσετε την ευκαιρία να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με μια σύντομη απόδραση στην πόλη τον Φεβρουάριο, στου Αγίου Βαλεντίνου!

Ανεβαίνει

η θερμοκρασία;

Τέλεια. Είναι καιρός για διακοπές!

Περίοδος πώλησης: 24 Ιανουαρίου 2018.

Ταξιδέψτε περισσότερο, απολαύστε περισσότερα με την Blue Air!

Για την Blue Air:

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια. Στην Κύπρο βρίσκεται από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα. Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα