Εκκίνηση για το CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (video)

Εξηνταπέντε συνολικά πληρώματα κατέβηκαν από τη ράμπα εκκίνησης του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος 2016.

Στις 18:30 τα αυτοκίνητα εκκίνησαν από το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και συγκεκριμένα από το μόλο, εκεί όπου την Κυριακή θα φιλοξενηθεί και ο τερματισμός του αγώνα. Μετά την εκκίνηση τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τις δύο πρώτες ειδικές του αγώνα στο Σταυροβούνι και το Πετροφάνι, που φέτος μετά από χρόνια είναι νυκτερινές. Στη συνέχεια τα πληρώματα θα οδηγήσουν προς το χώρο ανασυγκρότησης

(Service Park) στη Λευκωσία όπου θα διανυκτερεύσουν για το δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Αύριο Σάββατο τα πληρώματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οκτώ ειδικές διαδρομές από τις οποίες οι τρεις θα είναι επαναλαμβανόμενες. Η όγδοη και τελευταία ειδική της ημέρας δεν θα είναι άλλη από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Υπερειδική Διαδρομή η οποία θα ξεκινήσει στις 16:16 το απόγευμα και θα περάσει μέσα από τους δρόμους της Λευκωσίας. Το κοινό καλείτε να ενημερωθεί για τις ρυθμίσεις της τροχαίας από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρoν εστιάζεται στην μάχη του Alexey Lukyanuk (Αλεξέϊ Λουκιάνουκ) με τον Ralfs Sirmacis (Ραλφ Σιρμάσις) για την δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ERC). Ταυτόχρονα δυνατά χαρτιά για τον αγώνα αποτελούν οι Λάμπρος Αθανασσούλας, David Botka (Ντέϊβιντ Μπότκα) και Nikolay Gryazin (Νικολάϊ Κριαζίν) οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν την έκπληξη και να δώσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα