Λήξη συναγερμού στο Oxford Circus στο Λονδίνο (vids&pics)

Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι οι δυνάμεις της που αναπτύχθηκαν στο Όξφορντ Σέρκους για να αντιμετωπίσουν ένα "περιστατικό" εκεί παύουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα, κηρύσσοντας ουσιαστικά λήξη συναγερμού.

Οι δύο σταθμοί του μετρό του Λονδίνου στην Όξφορντ Στριτ άνοιξαν εκ νέου μετά το περιστατικό στο Όξφορντ Σέρκους, το οποίο αρχικά η αστυνομία γνωστοποίησε ότι διαχειρίζεται ως "πιθανόν σχετιζόμενο με τρομοκρατία", έγινε γνωστό από την αρχή διαχείρισης των μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Οι σταθμοί της

Όξφορντ Στριτ και της Μποντ Στριτ άνοιξαν και οι δύο εκ νέου και όλοι οι συρμοί κάνουν στάσεις κανονικά» τόνισε η βρετανική αρχή μεταφορών σε έναν από τους λογαριασμούς της στο Twitter.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

TOP URGENT // Pls follow @metpoliceuk for the latest updates on incident at Oxford Circus. Pls avoid the Oxford Circus area whilst Met Police deals w the incident.

— Euripides Evriviades (@eevriviades) November 24, 2017

Η αστυνομία του Λονδίνου είχε αναφέρει ότι διαχειρίζεται το περιστατικό στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε ότι η περιοχή περιμετρικά του σταθμού έχει αποκλειστεί. Πυροσβεστικά κατευθύνονται στο σημείο.

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.

— Coryn Brisbane (@corynbrisbane) November 24, 2017

@TfL can't have congestion inside as we've been locked out of #oxfordcircus for 15 minutes now!! pic.twitter.com/csukNyYcQg

— flatcon (@TheHighCorner) October 10, 2017

pic.twitter.com/SavozPpa0N

— Tobi Oke (@TefTobz) 24 Νοεμβρίου 2017

Took a screenshot of an Oxford Circus camera. Completely empty now but for police cars. pic.twitter.com/kMLC23jHQn

— Ben Cartwright (@bajcartwright) 24 Νοεμβρίου 2017

Terrorists in Oxford circus this is crazy! #OxfordCircus pic.twitter.com/gkLayGJZlP

— #HIGHER (@NTPWR) 24 Νοεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα