Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΕΚΥΣΥ στις 9 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώνει η Ε.ΚΥ.ΣΥ. Λεμεσού την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, μετά την λήξη του Επαρχιακού Συνεδρίου Συνταξιούχων το οποίον θα πραγματοποιηθεί η ώρα 9:00 πμ στο Οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού.

Στόχος, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, είναι επαναφορά τον δικαιωμάτων και κατακτήσεων τους στο σημείο που ήταν πριν της αποκοπές του 2013.

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ

Οι Συνταξιούχοι της Ε.ΚΥ.ΣΥ. Χαλκούτσας έδωσαν το παρών τους, στην καθιερωμένη ετήσια τους συνέλευση, η οποία

πραγματοποιήθηκε, στο Οίκημα της ΑΝΟΔΟΥ την Πέμπτη 28/1/2016.

Έκθεση δράσης για την πλούσια δράση της Οργάνωσης του, κατέθεσε ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, Φρίξος Χριστοδούλου, ενώ πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα και προβλήματα που ενδιαφέρουν και απασχολούν τους συνταξιούχους, έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης Κώστας Σκαρπάρης, ο οποίος παρευρέθηκε μαζί με τον Επαρχιακό Γραμματέα Παντελή Παντελίδη.

Οι συνταξιούχοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και της ευχαριστίες τους προς την Οργάνωση τους και πήραν αποφάσεις για να αγωνισθούν για την επαναφορά τον δικαιωμάτων και κατακτήσεων τους στο σημείο που ήταν πριν της αποκοπές του 2013.

Επίσης, θα συμμετάσχουν δυναμικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα οργανώσει η Ε.ΚΥ.ΣΥ. Λεμεσού την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου , μετά την λήξη του Επαρχιακού Συνεδρίου Συνταξιούχων το οποίον θα πραγματοποιηθεί η ώρα 9:00 πμ στο Οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού.

Τέλος, η συνέλευση εξέλεξε την νέα Τοπική επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα