Εκδήλωση αγάπης «Νερό και Χρώμα» στον Δήμο Πάφου

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Κυριακή ο Δήμος Πάφου. Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων ο Δήμος Πάφου οργανώνει και φέτος την εκδήλωση αγάπης και προσφοράς φτιάξε μια καρδιά για μεγάλα Άλματα - «Νερό και Χρώμα» με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος «Κιβωτός» (Κέντρο Θεραπειών και Αποκατάστασης ΑΜΕΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, το «Νερό και Χρώμα» - Φτιάξε μια καρδιά, δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές τις οποίες διαθέτει σε κουτιά μαζί

με υλικά για τη διακόσμησή τους.

Οι καρδιές θα διατεθούν σε παιδιά που θέλουν να τις αγοράσουν, να τις ζωγραφίσουν και να τις τοποθετήσουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πάφου.

Οι καρδίες θα διατίθενται στην τιμή των 5 ευρώ, τα οποία θα δοθούν προς ενίσχυση του Ιδρύματος «Κιβωτός», το Κολλέγιο CDA θα προσφέρει στα παιδιά ζωγραφική προσώπου και πλεξούδες.

Ο Δήμος Πάφου καλεί όλα τα παιδιά καλούνται να βρίσκονται στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Δημοτικού Μεγάρου) στις 11.00 το πρωί, να περάσουν ένα ευχάριστο πρωϊνό και να μάθουν την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Σωματείο Ρυθμικής Γυμναστικής "Πάφος".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα