Έκανε το μεγάλο βήμα

Η Ανόρθωση έκανε το μεγάλο βήμα για να υλοποιήσει τον πολυπόθητο στόχο της, που ειναι η έξοδος στην ευρώπη. Πέρασε με νίκη απο το Τσίρειο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ την οποία άφησε πίσω οκτώ βαθμούς , ενώ απο την άλλη αύξησε την διαφορά απο την 4η ΑΕΚ στους τρείς βαθμούς.

Πλέον η ομάδα του Ρόνι Λέβι έχει στα δικά της ''χέρια το κλειδί '' για να εξασφαλισει την παρουσία της στην ευρώπη μετά απο πολλά χρόνια. Το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ

στην ΑΕΚ Αρενα θα είναι πολύ καθοριστικό. Διότι εαν η Ανόθωση κερδίσει θα αυξήσει την διαφορά στους έξι βαθμούς και πλέον θα βρεθεί με τα δυο ''πόδια'' στην ευρώπη.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα η Ανόρθωση στο σημερινό παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα. Είχε υπομονή και στο τέλος κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Ντούρις που αποδείχθηκε καθοριστικό. Σημαντικό όμως ρόλο στην επιτυχια έπαιξε και ο τερματοφύλακας της ομάδας ο Αρούς που αποσόβησε τον κίνδυνο στις φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΛ. Ίσως για αυτό ο Ρόνι Λέβι δήλωσε ότι θα πρέπει να βελτίωσουν κάποια πράγματα. Η ΑΕΛ έφτιαξε ευκαιρίες και θα μπορούσε να κάνει την ζημιά. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και η Ανόρθωση θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και βελτιωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα