Ειρένα Γεωργιάδου: Διορίζεται μέλος στο “Hope For Children”

Η Ειρένα Γεωργιάδου διορίστηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, Joseph Varughese, ως Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου.

Η Ειρένα Γεωργίαδου ως Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου θα εργάζεται σκληρά για την προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η κα Γεωργιάδου θα εργάζεται για την ευαισθητοποίηση των σχετικών θεμάτων και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στα παιδιά, τη νεολαία και την οικογένεια, θα ενημερώσει και θα επηρεάσει τους αρμόδιους φορείς τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σχετικά με τον αντίκτυπο των πολιτικών και των πρακτικών τους στους νέους και τα παιδιά, θα ενισχύσει τη βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των σχετικών επαγγελματιών. Παράλληλα, θα ενημερώσει την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών όσο αφορά τόσο την προστασία όσο και την ευεξία των παιδιών, των νέων και της οικογένειας, ενώ θα ακούσει, θα ενδυναμώσει και θα εντάξει τα παιδιά και τους νέους στην ανάπτυξη του έργου του προγράμματος.

Ο κος Varughese συνεχάρη την κα Γεωργιάδου για την αποδοχή αυτής της θέσης. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε το γεγονός ότι είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή που η κα Γεωργιάδου ανήκει πλέον στην ομάδα του Οργανισμού, ως το νέο μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου. Η κα Γεωργιάδου ανέφερε συγκεκριμένα: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Οργανισμού και είμαι περήφανη που μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία για να βοηθήσω. Για εμένα όλα τα παιδιά αξίζει να χαμογελούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα