Είπαν σε ηλικιωμένη ότι κτύπησε η κόρη της – Της άρπαξαν €70χιλ!

Νέα απάτη ψευδογιατρών στη Λάρνακα. Οι αδίστακτοι κτύπησαν χθες αργά το βράδυ και σύμφωνα με την προκαταρκτική ενημέρωση από την Αστυνομία ακόμη παραμένουν άφαντοι, με 70 χιλιάδες στην τσέπη.

Οι δράστες τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα 79 ετών και της είπαν ότι η κόρη της είχε κτυπήσει και πως χρειαζόταν λεφτά για επέμβαση. Η άγνωστη γυναίκα είπε στην ηλικιωμένη να συναντηθούν στο προαύλιο εκκλησίας όπου εκεί της παρέδωσε το ποσό των 70 χιλιάδων περίπου, ποσό που είχε στο σπίτι.

Πώς την εξαπάτησαν

Το άγνωστο πρόσωπο, το οποίο της μίλησε με ελληνική προφορά

και της ανέφερε, ότι η κόρη της χρειάζεται το χρηματικό ποσό των 75,000, για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. 

Η 79χρονη πείστηκε με τα λεγόμενα του άγνωστου άντρα και διευθετήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Λάρνακας, όπου συνάντησε και παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 70,000 ευρώ.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία η παραπονούμενη, η άγνωστη γυναίκα περιγράφεται ως ηλικίας 60 ετών περίπου, πιθανόν Κυπριακής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης με μαύρα ίσια μαλλιά.

Εφόσον περιπέσει στην αντίληψη του κοινού τέτοιο περιστατικό, να καλούν άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τα Επαρχιακά ΤΑΕ, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε ακόμη

Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίοΣυνελήφθη για απόπειρα φόνου ο 82χρονος που πυροβόλησε διαρρήκτη στη Λεμεσό
Keywords
Τυχαία Θέματα