«Είναι δύσκολη η αποστολή μας από εδώ και πέρα»

Μάχη μέχρις εσχάτων για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου από τον Απόλλωνα υποσχέθηκε ο Μπογκντάν Αντόνε μετά το 2-0 των πρωταθλητών επί της ΑΕΛ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον χαρακτήρα που έδειξαν. Κάνουν τρομερή δουλειά στο γήπεδο. Δείχνουμε πάθος από τη πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Είναι το ντέρμπι της πόλης, είμαι χαρούμενος για την νίκη».

«Είμασταν προετοιμασμένοι και για να πρεσάρουμε και για να αμυνθούμε. Αποφασίσαμε μετά το γκολ

να δώσουμε τη μπάλα στον αντίπαλο και να μην αφήσουμε χώρους. Είχαμε προβλήματα. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις. Είχαμε και το πρόβλημα με τον Ρομπέρζ, ενώ προέκυψε και αυτό με τον Ντόνιο. Ήταν πολύ δύσκολο. Μετά που σκοράραμε, διαλέξαμε να δώσουμε την μπάλα στην ΑΕΛ. Ξέρουμε ότι είναι πολύ οργανωμένη πίσω. Βρήκαμε και το δεύτερο γκολ και πανηγυρίσαμε τη νίκη».

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα που έχουμε. Είναι δύσκολη η αποστολή μας από εδώ και πέρα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε άλλες θέσεις. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μου. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να παλέψουμε για μία θέση στην Ευρώπη. Όλοι μαζί. Θα παλέψουμε για την Ευρώπη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι», σχολίασε ο Ρουμάνος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είναι,einai