Είναι αυτός ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

Απάντηση σε ένα ερώτημα που «ψιθυρίζεται» εδώ και δεκαετίες τους κοσμικούς κύκλους της Βρετανίας δίνει ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον εκπαιδευτή της ιππασίας της Τζέιμς Χιούιτ κρατήθηκε μυστικό για πέντε χρόνια. Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε, όμως, ξεκίνησαν οι φήμες για την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι, με βρετανικές τάμπλοϊντ να… διερωτώνται τακτικά εάν ο νεαρός γαλαζοαίματος είναι πραγματικά γιος του Καρόλου.

Πέρασαν 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα για να απαντηθεί το εν λόγω

ερώτημα και μάλιστα δια στόματος του Χιούιτ.

«Είσαι ο πατέρας του Χάρι;» ρώτησε τον άντρα η Αυστραλιανή δημοσιογράφος Μελίσα Ντόιλ.

«Όχι δεν είμαι» απάντησε εκείνος, και συμπλήρωσε: «Απλά οι φήμες βοηθούν τις πωλήσεις των εφημερίδων. Είναι μάλλον χειρότερο για εκείνον [σ.σ. τον Χάρι], το καημένο το παιδί».

Ο Χιούιτ, που πλέον ζει μια μοναχική ζωή στο Ντέβον της Βρετανίας, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Νταϊάνα και αποκάλυψε ότι την ερωτεύτηκε σφόδρα.

«Είχε μια ιδιαίτερη αύρα γύρω της» είπε ο Χιούιτ, που παράλληλα αποκάλυψε ότι ήθελε να την «κλέψει» και να την κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 58χρονος αποκάλυψε ότι το παράνομο ζευγάρι περνούσε ποιοτικό χρόνο μαζί, κάνοντας βόλτες στην παραλία ή μαγειρεύοντας.

«Εγώ μαγείρευα και εκείνη έπλενε τα πιάτα. Μόνο ένα δείπνο και μετά χαλάρωση και γέλια» δήλωσε στο αυστραλιανό κανάλι.

Την περίοδο που η Νταϊάνα ζούσε τον έρωτα στην αγκαλιά του Χιούιτ, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ήδη αναθερμάνει το ειδύλλιό του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα Πολ Μπουρέλ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Χιούιτ δεν θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του Χάρι καθώς ήταν ήδη νήπιο όταν αναπτύχθηκε η σχέση τους.

Πηγή: newsonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα