«Είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Έτοιμοι παρουσιάζονται στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος τύπου των γαλαζοκιτρίνων Χαράλαμπος Προύντζος, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη και προσηλωμένη στον στόχο τους όπου είναι μόνο η νίκη.

Οι τοποθετήσεις του: « Για μας είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες που έχουν την μεγαλύτερη , μάζα των φιλάθλων. Είμαστε προετοιμασμένοι και

προσηλωμένοι για να πάρουμε τη νίκη.Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Ο Αλεξάνδρου θα περάσει από εργαστηριακό έλεγχο για να ξεκαθαρίσει . Μαντούκα, Βινίσιους θα ταξιδεύσουν στην Γερμανία για να περάσουν από εξετάσεις , Ο Αλωνεύτης νιώθει καλύτερα ελπίζουμε ότι σύντομά θα έχουμε καλύτερά νέα. Πρέπει όμως να κοιτάμε αυτούς που θα αγωνιστούν και όχι αυτούς που θα απουσιάσουν. Αυτά τα παιχνίδια έχουν σημασία για αυτούς που θα παίξουν.Μετά από αρκετό καιρό εξαρτάται η προσπάθεια μας από την δική μας ομάδα .Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα προετοιμασμένοι και με κάθε σεβασμό προς όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε , θα επιδιώξουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και όχι μόνο αυτό αλλά και το Κύπελλο»Μήνυμα: Θέλω να στείλω μήνυμα αθλητοπρέπειας . Δεν πάμε ούτε για πόλεμο , ούτε τίποτα άλλο . Είναι ένα ντέρμπι ιστορικό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα