Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, ξέσπασε η Ρεάλ (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος με το καρέ που σημείωσε στη νίκη 7-1 της Ρεάλ επί της Θέλτα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε καρέ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 7-1 επί της Θέλτα και πέρασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Primera Division, αφήνοντας πίσω του τον εμβληματικό Τέλμο Θάρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν είχε δίπλα του τους παίκτες που ζήτησε μετά από

την ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά ακόμα κι έτσι κατάφερε να γράψει ιστορία, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πάρτι για τους "μερένγκες". Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά στα πρώτα λεπτά, όταν οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είχαν κακή απόδοση και ο Ιάγο Άσπας έχασε τριπλή ευκαιρία η οποία περιελάμβανε και δοκάρι. Η απάντηση του Ρονάλντο και του Ίσκο βρήκε αντίδραση από τον Ρουμπέν Μπλάνκο, όχι όμως και η κεφαλιά του Πέπε στο 41', ο οποίος σκόραρε για πρώρτη φορά φέτος.

Στο 2ο ημίχρονο, ήρθε το ξέσπασμα του CR7. Από το 50ό λεπτό μέχρι το 76', ο αρχισκόρερ της Ρεάλ σημείωσε τέσσερα γκολ (σε ένα εκ των οποίων, μάλιστα, πανηγύρισε δείχνοντας το... αυτί του στην κερκίδα), προσπέρασε τον Λουίς Σουάρες (25) στη λίστα των φετινών pichichi, έφτασε τα 350 τέρματα σε 335 αγώνες με τη Ρεάλ και συνάμα σημείωσε το 36 χατ τρικ στην Ισπανία, αφήνοντας ξανά πίσω τον Λιονέλ Μέσι στη σχετική λίστα. Το γκολ του Άσπας στο 62' δεν θα μπορούσε να χαλάσει το πάρτι της Ρεάλ, που περιελάμβανε γκολ του Χεσέ στο 77' και γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στο 81', με τον Ουαλό επιθετικό να επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Ντανίλο, Ράμος, Πέπε, Καρβαχάλ (77' Μαρσέλο), Κόβατσιτς, Κασεμίρο, Ίσκο (65' Μπέιλ), Βάθκεθ, Μαγιοράλ (70' Χεσέ), Ρονάλντο

Θέλτα (4-2-3-1): Μπλάνκο, Κάστρο, Μάγιο, Γκόμεθ, Πλάνας, Βας (77' Μποβί), Ντίας, Ορεγιάνα, Ερνάντες (35' Ραντόγια), Νολίτο, Άσπας (67' Γκουιντέτι)

FT - VIDEO (La Liga): Real Madrid C.F. 7-1 Real Club Celta de VigoAll Goals [HD]Cristiano Ronaldo scored 4 goals

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, March 5, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα