«Εγώ ξέρω ποιοι είμαστε» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον αγώνα με το Βέλγιο, αλλά και για την επόμενη μέρα της Εθνικής μας ομάδας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου.

Απόσπασμα των δηλώσεων…του περισσότερα στο ηχητικό.

Τι σκεφτόταν πριν από τον αγώνα: «Δεν είναι κάτι το μυστικό. Εγώ έλεγα πόσο δυνατή και πόσο μεγάλη ομάδα είναι το Βέλγιο. Σε κάποια στιγμή αυτή η ομάδα θα κτυπήσει τίτλο. Από την άλλη η ομάδα μας πήγε στο Βέλγιο για να κάνει το καλύτερο. Ας μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Θα προσπαθήσω να κάνω μια ομάδα με νέους και ταλαντούχους παίκτες να έχει παρόν και μέλλον. Βρήκαμε

το Βέλγιο στα καλύτερα του. Εμείς πήγαμε με πάρα πολλές απουσίες».

Για τον αγώνα: «Ο αγώνας ήταν και ψηλών εντάσεων. Βρέθηκαν και στην καλύτερη τους μέρα το Βέλγιο. Τα δικά μας παιδία, δεν είχαν και αρκετά παιχνίδια με τις ομάδες τους. Είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς και νομίζω ότι για να κλείσει ο κύκλος, Βέλγιο θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα»

Για την Εθνική μας ομάδα: «Δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να κάνεις ομάδα και να κτυπάς αποτελέσματα. Η επόμενη μέρα πρέπει να είσαι σοβαρός και να την αντιμετωπίσεις. Τα επόμενα παιχνίδι είναι κλειδιά για την προσπάθεια της Εθνικής μας. Να μπει η ομάδα σε σωστό δρόμο. Να έχει τις βάσεις για να διεκδικήσει κάτι το περισσότερο»

Για τη νίκη κόντρα στη Βοσνία: «Εγώ ξέρω ποιοι είμαστε. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι γίνεται στην Εθνική εκτός από εμένα. Πραγματικά είναι μια ομάδα που κέρδισε τη Βοσνία και την κέρδισε με την μαγκιά της. Είχα πει πως ναι μπορούσαμε να φεύγαμε και με ήττα από την Βοσνία. Όμως σταθήκαμε είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και πήραμε τη νίκη».

Για τον Γρηγόρη Κάστανο: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως τον έχω δει τον έχω μελετήσει αρκετά και μέσα στο μυαλό ήταν πως αυτό το παιδί θα πρέπει να μπει στο κλίμα της ομάδας. Να δει πως δουλεύει η Εθνική για να πάρει εμπειρίες».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Από την πρώτη μέρα είπαμε πως αυτός ο όμιλος σαν Κύπρος παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα ήταν ανοικτή η υπόθεση πρόκρισης μέχρι το τέλος. Έχουμε χαρίσει τους τρεις βαθμούς με το Ισραήλ στην Κύπρο και το ίδιο με την Ουαλία. Υπάρχουν οι δυνάμεις και η θέληση από τους παίκτες. Το παιχνίδι με την Ανδόρα θα πρέπει να το κερδίσουμε. Το παιχνίδι με την Ουαλία θα είναι για εμας καθοριστικό για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον όμιλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα