Έγινε την Τσικνοπέμπτη η στέψη Βασιλιά Καρναβαλιού Αμμοχώστου

H πρώτη εκδήλωση του φετινού καρναβαλιού Αμμοχώστου, άρχισε την Τσικνοπέμπτη κατά την οποία ο φετινός Βασιλιάς, Δημήτρης «Πέπε» Τσιερκέζος έλαβε το σκήπτρο από την περσινή βασίλισσα Χριστιάνα Σιοπαχά, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Προστίθεται ότι το Καρναβάλι Αμμοχώστου συνεχίζει με πληθώρα εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου την Κυριακής 17 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το Σάββατο 9 Μαρτίου στην Παραλία Αγίας Τριάδας, μικροί και μεγάλοι θα

συγκεντρωθούν με τις σανίδες SUP τους ντυμένοι πειρατές, για να πραγματοποιήσουν Καρναβαλίστικη Παρέλασ διά θαλάσσης.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 16:00, το «Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών» θα παρουσιάσει στην αίθουσα του Δημαρχείου Παραλιμνίου την παιδική παράσταση «Σκάντζης ο Σκαντζοχοιράκης στην Καρναβαλούπολη» με ελεύθερη είσοδο.

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου στις 8 το βράδυ πολίτες-καρναβαλιστές θα συμμετέχουν σε βραδινή ποδαράτη παρέλαση, η οποία θα έχει αφετηρία την Οδό Γρίβα Διγενή στο Παραλίμνι και τέρμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου διοργανώνεται καρναβαλίστικο και διασκεδαστικό πάρτι με Dj.

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου με την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου που έχει θέμα "Carnival Extravaganza" και θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι με πεζοπόρες ομάδες και άρματα.

Διαβάστε επίσης: Σε καρναβαλίστικους ρυθμούς και επίσημα η Λεμεσός- Βίντεο από το 1ο τσίκνισμα

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα