Έφηβοι πραγματοποίησαν ληστεία σε βάρος κοριτσιών στη Λεμεσό

Τον τρόμο βίωσαν 13χρονη και 15χρονη από τη Λεμεσό. Δυο νεαροί προτάσσοντας μαχαίρι τις λήστεψαν σε Πάρκο.

Το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 18.30 και ενώ, μια 13χρονη και μια 15χρονη έκαναν τη βόλτα τους σε πάρκο στη Λεμεσό, δυο άγνωστα νεαρά πρόσωπα τις προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις.

Ο ένας εκ των ληστών προσέγγισε πρώτα τη 13χρονη, της οποίας προσπάθησε να κλέψει τη τσάντα, με τη 13χρονη να αντιδρά και να αρνείται να του τη δώσει. Στο σημείο αυτό ο νεαρός ληστής πρόταξε μαχαίρι και ζήτησαν επιτακτικά και από τις δυο κοπέλες να τους

δώσουν ότι κρατούσαν πάνω τους, κινητά, τσάντες, χρήματα κτλ.

Τελικά παρά τις έντονες αντιδράσεις της 13χρονης και της 15χρονης, οι δυο νεαροί κατάφεραν να πάρουν τη τσάντα και ένα κινητό, από τη 15χρονη και να τραπούν σε φυγή.

Τα δυο κορίτσια τους καταδίωξαν και με τη βοήθεια περαστικών προσπάθησαν να τους σταματήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ενώ τράπηκαν σε φυγή οι νεαροί ληστές, το κινητό τους έπεσε, με αποτέλεσμα να το πάρουν οι νεαρές.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε περιπολία, εντόπισαν τον ένα από τους νεαρού και ανακάλυψαν ότι πρόκειται για 15χρονο νεαρό. Το δεύτερο άτομο ακόμα δεν έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα