Εφαρμογή για... άμεσο φλερτ στο γήπεδο προωθεί η Χετάφε

Έναν αληθινά πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Χετάφε (Getafe), ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της ισπανικής Primera Division, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους θεατές στους εντός έδρας αγώνες της.



Ο σύλλογος έθεσε σε λειτουργία μια εφαρμογή που μπορεί να φέρει σε προσωπική επαφή τους οπαδούς, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Το σωματείο, που έχει το μικρότερο αριθμό θεατών σε ολόκληρη τη Λίγκα στις εντός έδρας

αναμετρήσεις του, δοκιμάζει λοιπόν κάτι διαφορετικό προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά του.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Getafinder» και στοχεύει στο… φλερτάρισμα μεταξύ των οπαδών, ενώ λειτουργεί μόνο μέσα στο γήπεδο της Χετάφε.

Στο «Αλφόνσο Πέρεθ», λοιπόν, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, να γνωρίζουν ποιος είναι το κορίτσι ή το αγόρι που τους αρέσει και τη θέση στην οποία βρίσκεται, ενδεχομένως και να συναντηθούν άμεσα, όπως δείχνει το βίντεο για την προώθηση της εφαρμογής, που δημιουργήθηκε από έναν οπαδό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την απόλυτη έγκριση του συλλόγου, αναφέρει η εφημερίδα El Pais.

Στο διαφημιστικό βίντεο όλη η δράση λαμβάνει χώρα στις τουαλέτες και όχι στις κερκίδες, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σκοπό λειτουργία αυτής της εφαρμογής, που δεν προορίζεται απλά για μία συνάντηση μεταξύ των οπαδών, όπως άλλωστε μαρτυρά με σαφές υπονοούμενο το σύνθημα της διαφήμισης: «Αναπαραγόμενοι θα είμαστε περισσότεροι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα