Δύο συλλήψεις στην Πάφο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Συνελήφθηκαν σήμερα το πρωί στην Πάφο ένας 28χρονος και ένας 53χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα ανακόπηκε γύρω στις 8.15μ.μ. χθες, από μέλη της Υ.ΚΑ.Ν, παρά τον κυκλικό κόμβο Κονιών, για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στο όχημα και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δέκα κούτες τσιγάρων, που επρόκειτο για

αδασμολόγητα προϊόντα, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους τριών γραμμαρίων περίπου και ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε χρηματικό ποσό, ύψους €1,385. Κατά την έρευνα ο 28χρονος άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας. Στη συνέχεια, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ σε σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα συνθετικών ναρκωτικών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των πιο πάνω προσώπων εντοπίστηκαν στην οικία του 28χρονου και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα συνθετικών ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των €3,230.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Τα δύο πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα