Δυο προκρίσεις στο ΓΣΠ!

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας ηττήθηκαν σε Νορβηγία και Ελβετία με το ίδιο σκορ (2-1), ωστόσο στο ΓΣΠ μπορούν να κερδίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.


Οι δυο ομάδες πέτυχαν το ζητούμενο που ήταν το εκτός έδρας γκολ και τώρα με τη δύναμη του κόσμου τους μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν στην επόμενη φάση.


Ο ΑΠΟΕΛ

αντιμετωπίζει την Τρίτη την Ρόζενμποργκ στις 20:00 και με αν παρουσιαστεί όπως το δεύτερο ημίχρονο στη Νορβηγία, τότε έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ουσιαστικά να πετύχει τον πρώτο από τους δυο στόχους που είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο και να γεμίσουν το ΓΣΠ έτσι ώστε να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη-πρόκριση.

Ο Απόλλωνας με βάση το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Γκρασχόπερς δεν έχει κάτι να φοβηθεί και την Πέμπτη στις 20:00 στο ΓΣΠ μπορεί να πετύχει την ανατροπή και να προκριθεί στα Play offs του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές και μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Ελπίζουμε ότι και οι δυο ομάδες αλλά και η ΑΕΚ στη Μόσχα να πάρουν την πρόκριση και η Κύπρος να συνεχίσει με τρεις εκπροσώπους στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα