Δύο χρόνια Τζόρτζαλ!

Σαν σήμερα στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, ο μέχρι τότε ορκισμένος εργένης του Χόλυγουντ παντρευόταν τη διάσημη λονδρέζα δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν.

Οι Μπρατζελίνα είναι ήδη παρελθόν, ζήτω οι Τζόρτζαλ! Μετά τον καταιγισμό των τελευταίων ειδήσεων για το διαζύγιο του πλέον λαμπερού ζεύγους του Χόλιγουντ, σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο δύο χρόνων γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν. Σαν σήμερα αντάλλαξαν αιώνιους όρκους σε μία μαραθώνια τελετή γάμου, που διήρκεσε τέσσερις ημέρες, στη Βενετία.

Μέσα στα δύο αυτά χρόνια έγγαμου βίου, οι Τζορζαλ

έγιναν ιδιοκτήτες ενός υπέροχου αρχοντικού στην Αγγλία, έκαναν τον γύρο του κόσμου σε κόκκινα χαλιά, συναντήθηκαν με τον Πάπα, υιοθέτησαν ένα σκυλάκι, ενώ φήμες κάνουν λόγο και για εγκυμοσύνη της Αμάλ!

Ο Κλούνεϊ, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Άβε Καίσαρ» των αδελφών Κοέν και στο «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ, προέτρεψε την εταιρία Νεσπρέσσο, στις διαφημίσεις της οποίας είναι κεντρικό πρόσωπο, να επενδύσει στο νότιο Σουδάν και παράλληλα, βοήθησε να βρεθούν κεφάλαια για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Η λαμπερή Αμάλ από την πλευρά της εκπροσώπησε τον Τζούλιαν Ασάνζ στην υπόθεση Wikileaks, λίγο έλειψε να επισκιάσει την Τζούλια Ρόμπερτς στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ υπερασπίσθηκε τις γυναίκες Γιαζίντι που έπεσαν θύματα σεξουαλικής δουλείας στο Ισλαμικό χαλιφάτο. Τόσες δραστηριότητες μέσα σε δύο μόλις χρόνιας. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το πλέον ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Πηγή - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα