Δυναμική παρουσία Aristo Developers σε έκθεση στο Λονδίνο

Στην έκθεση ακινήτων «Property Investor &Homebuyer Show” στο Λονδίνο, συνέχισε η Aristo Developers την επιτυχημένη παρουσία της σε διεθνείς κτηματικές και επενδυτικές εκθέσεις στα πλαίσια της συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η εν λόγω έκθεση έλαβε χώρα το διήμερο 9 – 10 Οκτωβρίου με την Aristo Developers να παρουσιάζει το εντυπωσιακό της πορτοφόλιο στο ευρύ κοινό αποτελούμενο από ιδιώτες αγοραστές

αλλά και επενδυτές ακινήτων όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και άλλων ηπείρων της υφηλίου. Άλλωστε η έκθεση συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες με παρουσία εκθετών από 120 και πλέον χώρες.

Η Aristo Developers, ο μεγαλύτερος οργανισμός ανάπτυξης γης του νησιού με πέραν των 35 χρόνων επιτυχημένης πορείας και πέραν των 265 συμπληρωμένων αναπτύξεων στο ενεργητικό της, συνεχίζει να επεκτείνεται, να αναπτύσσεται και να παρουσιάζει στην αγορά μοναδικά έργα παγκόσμιας εμβέλειας όπως το φημισμένο παραλιακό θέρετρο Venus Rock Golf Resort.

Η Aristo Developers, με γνώμονα τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα και διαθέτοντας ως βάση ανάπτυξης την τεράστια γκάμα ακινήτων της συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αποτελεί την πρώτη επιλογή για αγορά ακινήτων από επίδοξους αγοραστές στο νησί μας

Keywords
Τυχαία Θέματα