Δόξα: Τιάγκο Γκόμεζ ο νέος ηγέτης…

Τον ρόλο του ηγέτη στη Δόξα της νέας περιόδου θα επωμιστεί ο Τιάγκο Γκόμες. Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε από την προσφυγική ομάδα για να προσδώσει ποιότητα, εμπειρία και φυσικά να βοηθήσει προς την εκπλήρωση των στόχων. Ο Λούκας Χατζηλούκας αναμένει πάρα πολλά από τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και για τούτο τον λόγο εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο Γκόμες αγωνίστηκε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κυπριακή πραγματικότητα και γενικά διαθέτει τις ικανότητες και το πακέτο για να γεμίσει το κενό που άφησε ο Ρικάρντο Φερνάντες. Ένα κενό που δεν αναπληρώθηκε

ποτέ από τον Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος έφυγε χωρίς να προσφέρει τίποτα.

Ο Γκόμες μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, διαθέτει πολύ καλό σουτ, την κάθετη πάσα και θεωρείται δεδομένο ότι η ενδεκάδα θα αρχίζει από αυτόν.

Φτάνει βέβαια να παραμείνει υγιής.

Έπεται συνέχεια…
Ο Τιάγκο Γκόμες ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοίνωσε η Δόξα για τη νέα περίοδο, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προγραμματισμός «τρέχει» σε γοργούς ρυθμούς. Η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με υποψήφιους στόχους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν ανακοινώσεις.

Δεν έκλεισε…
Η πόρτα της εξόδου δεν έχει κλείσει στη Δόξα. Μέχρι στιγμής αποχώρησαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές, οι Λεάντρο, Περέιρα, Λεόν και Αρέστη, ενώ οι επαφές συνεχίζονται και με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στη μαύρη λίστα του κ. Χατζηλούκα.

Προς Ρουμανία ο Ντάνι Άλβες
Η αρκετά καλή παρουσία του Ντάνι Λόπεζ στο προηγούμενο πρωτάθλημα φαίνεται να του εξασφαλίζει μετεγγραφή για τη Ρουμανία. Η διοίκηση της Δόξας συμφώνησε με την αντίστοιχη της Βιτορούλ για τον 24χρονο μέσο και αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι τα διαδικαστικά. Να μεταβεί ο ποδοσφαιριστής στη Ρουμανία για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να ανακοινωθεί. Αυτό θα συμβεί όταν ο Ντάνι επιστρέψει από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται για το γάμο του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του Ρικάρντο Λόμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα