Δόξα: Να αξιοποιήσει την έδρα της

Δυο παιχνίδια και ισάριθμες ήττες είναι απολογισμός της Δόξας στο Μακάρειο Στάδιο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η προσφυγική ομάδα έδωσε τα λιγότερα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη στην έδρα της, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε. Αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, η Δόξα θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη και, παράλληλα, να πάρει βαθμολογικές ανάσες.
Για να συμβεί το επιθυμητό, οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Χατζηλούκα θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, με ΑΕΛ

και Ερμή, στα οποία ηττήθηκαν με 3-1 και 2-1 αντίστοιχα.
Στους τελευταίους δυο αγώνες, η ομάδα της Κατωκοπιάς παρουσίασε βελτίωση και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Δερύνειας, ενώ ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ δύσκολα, με 2-0. Η Δόξα πλήρωσε για ακόμα μια φορά τα ατομικά λάθη και είναι κάτι που Λούκας Χατζηλούκας προσπαθεί να περιορίσει στον ελάχιστο βαθμό.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Κύπριος τεχνικός προγραμμάτισε αύριο το απόγευμα στις 17:00 φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο «Μακάρειο».
Ο κ. Χατζηλούκας αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ομάδας, κυρίως στον μεσοαμυντικό χώρο.

ο Λούκας Χατζηλούκας

Keywords
Τυχαία Θέματα