Δωρεά οχήματος στον ΠΑΣΥΚΑΦ από το ΕΔΕΜ Ιατρικό Κέντρο

Ένα όχημα, υπό τη μορφή δωρεάς, για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ, προσέφερε χθες Τετάρτη το ΕΔΕΜ Ιατρικό Κέντρο, στα πλαίσια εκδήλωσης προσφοράς για τους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το ΕΔΕΜ Ιατρικό Κέντρο διοργάνωσε φιλανθρωπικό παζαράκι εντός του νοσηλευτηρίου, όλα τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την περαιτέρω ενίσχυση του Συνδέσμου».

Παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο «ο Εκτελεστικός Διευθυντής του

ΠΑΣΥΚΑΦ Νικόλας Φιλίππου, έκανε λόγο για σύμπραξη αγάπης που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, μεταξύ του Ιατρικού Κέντρου και του ΠΑΣΥΚΑΦ, με την παραχώρηση 12 συνολικά κλινών από πλευράς του νοσηλευτηρίου για την παροχή υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου».

Ο κ. Φιλίππου «ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου για την ολιστική προσφορά τους».

Το αυτοκίνητο παρέδωσε εκ μέρους του ΕΔΕΜ Ιατρικού Κέντρου ο Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος «εξήρε το έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ για τους ασθενείς, δίνοντας τους δύναμη και ψυχή, αφού ο καρκίνος είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδηθεί. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι ο πρώτος που στέκεται δίπλα από τους ασθενείς και τις οικογένειες τους» είπε.

Σημειώνεται ότι στην είσοδο του Ιατρικού Κέντρου οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων τοπικοί παράγοντες της Λάρνακας, εκπρόσωποι κομμάτων και πλήθος κόσμου, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορούς, απόλαυσαν γλυκά των ημερών, ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί, ενώ για τα μικρά παιδιά υπήρχαν παιχνίδια, φουσκωτά και face painting.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα