Παραδόθηκε στα ΗΕ ο ύποπτος για τη δολοφονία της 16χρονης στα κατεχόμενα

Στα Ηνωμένα Έθνη παραδόθηκε ο Sefer Buğra Altundag, ο οποίος είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ στα κατεχόμενα.

Προηγουμένως, σε αστυνομικό τμήμα στις ελεύθερες περιοχές παραδόθηκε ο νεαρός άνδρας ο οποίος προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς σε σχέση με την φερόμενη ως υπόθεση φόνου 16χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, άνδρας νεαρής ηλικίας ο οποίος ήρθε από τα κατεχόμενα παρουσιάστηκε μετά τις 17:00 το απόγευμα σε αστυνομικό τμήμα και προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς σε σχέση με την

υπόθεση.

Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά η Δικοινοτική Επιτροπή για το Έγκλημα, ανέφερε.

Η λεγόμενη «αστυνομία» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι ο Sefer Buğra Altundag, ύποπτος για φόνο, συνελήφθη στον «νότο από την ε/κ αστυνομία».

Εκπρόσωπος της λεγόμενη «αστυνομίας» στα κατεχόμενα είπε ότι έγιναν τα απαραίτητα βήματα για επιστροφή του υπόπτου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε δολοφονία φέρεται να είναι τελικά η υπόθεση της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach, στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, από αυτοψία στη σορό διαπιστώθηκε ότι η νεαρή χτυπήθηκε στο κεφάλι με σκληρό αντικείμενο.

Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι βρέθηκε ίχνη που δείκνυαν ότι το άψυχο σώμα της νεαρής μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ενώ στο αυτοκίνητο του φίλου της βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή της κατεχόμενης Δερύνειας.

Διαβάστε επίσης: Ιμάμης μοιράζει κατάρες στους τ/κ: «Να σας δώσει τέτοιες συμφορές ο Θεός μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 16χρονης, #45,dolofonia 16chronis, #45