ΔΗΣΥ: Η κυπριακή οικογένεια έχει δοκιμαστεί σκληρά

Πηγαίνοντας στην κάλπη έχουμε στο νου μας την οικογένεια, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι “ζητάμε από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Δημοκρατικό Συναγερμό, να στηρίξουν την πορεία μας για να φτιάξουμε όλοι μαζί τη χώρα μας”.

Εξάλλου, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Οικογένειας, ο κ. Προδρόμου δήλωσε ότι “η κυπριακή οικογένεια πάει καλά όταν πάει και η χώρα μας καλά”, προσθέτοντας ότι η κυπριακή οικογένεια έχει δοκιμαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια, από το 2009-10. Τράβηξε αγωνίες, υπέστη στερήσεις και ακόμα κάνει

προσπάθειες.

“Πηγαίνοντας στην κάλπη έχουμε στο νου μας την οικογένεια: θα αφήσουμε να πάνε χαμένες όλες αυτές οι προσπάθειες, τώρα που θα μπορούμε να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας; Θα αφήσουμε κάποιους να φέρουν ξανά πολιτικές και νοοτροπία που προκάλεσαν την καταστροφή;”, διερωτήθηκε και αναφέρθηκε στις δηλώσεις της αντιπολίτευσης, λέγοντας πως είναι “όλο διαμαρτυρίες και αντίδραση. Χωρίς εφαρμόσιμες προτάσεις” σε αντιπαραβολή με την Κυβέρνηση, η οποία “έχοντας κάνει τις δύσκολες διορθώσεις που χρειάζονταν, όσο δημιουργεί πραγματικά περιθώρια παίρνει και αποφάσεις. Αποφάσεις που αφορούν την κυπριακή οικογένεια”.

Μειώνει, είπε, τη στρατιωτική θητεία, καταργεί την έκτακτη εισφορά και έτσι αυξάνονται τα εισοδήματα υπαλλήλων και αυτοεργοδοτούμενων, εφαρμόζοντας κριτήρια αξιοκρατίας στέλνει στο εξής τους καλύτερους εκπαιδευτικούς στα σχολεία μας. Εφαρμόζει πολιτικές για ανάπτυξη και έχει αρχίσει και μειώνεται η ανεργία.

Στην κάλπη, κατέληξε ο κ. Προδρόμου, “πρέπει να πάρουν απάντηση αυτοί που προσπαθούν να ανατρέψουν την πορεία αυτή και την προσπάθεια που φτιάχνει τη χώρα μας ξανά. Η απάντηση είναι να στηρίξουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα