Διπλό «χτύπημα» με Ποτσετίνο και Κουτίνιο

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στους Σαουδάραβες θα προχωρήσει η πρόσληψη του νέου προπονητή και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νιούκαστλ για τη νέα σεζόν.

Πρώτη κίνηση που θα κάνουν οι νέοι επενδυτές της Νιούκαστλ είναι να πείσουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει, με τον πρώην προπονητή της Τότεναμ να είναι «ζεστός» στο να κάτσει στον πάγκο των «καρακάξων» τη νέα
αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα δίνουν συνέχεια στο ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι μαζί με τον Αργεντινό τεχνικό ενδέχεται να έρθει στο Λονδίνο και ο Φιλίπε Κουτίνιο, που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Τότεναμ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2012 στην Εσπανιόλ.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπάγερν, η οποία εάν θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, πρέπει να καταβάλει στην Μπαρτσελόνα περίπου 120 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον για τον Φιλίπε Κουτίνιο έχουν δείξει η Ίντερ, η Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλό, Ποτσετίνο, Κουτίνιο,diplo, potsetino, koutinio