Δήμος Λεμεσού: Επιδότηση αγοράς οικιακών κάδων 120 λίτρων προς €10

Ο Δήμος Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση του τρόπου συλλογής των σκυβάλων και τον ευπρεπισμό των γειτονιών της πόλης μας, προωθεί τη χρήση οικιακών κάδων 120 λίτρων σε όλη την πόλη συνεχίζοντας την επιδότηση για την αγορά οικιακών κάδων σε δημότες.

Οι δημότες του Δήμου Λεμεσού μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν τους κάδους στον χώρο της Υπαίθριας Λαϊκής Αγοράς (Παζαράκι), που λειτουργεί κάθε Σάββατο στην οδό Γιώργου Θυρώτου, καθώς επίσης και στη Δημοτική Χονδρική Αγορά στη Γ’ Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα (Δευτέρα με Παρασκευή

από τις 07:30 μέχρι τις 13:30), έναντι της επιδοτούμενης τιμής των €10, συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο και προσκομίζοντας αντίγραφο του λογαριασμού των σκυβάλων τους.

Σημειώνεται ότι οι δημότες μπορούν να εξασφαλίσουν ένα κάδο 120 λίτρων για κάθε λογαριασμό σκυβάλων.

Καλούμε τους δημότες να επωφεληθούν από την επιδότηση απόκτησης κάδου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια του Δήμου να καταστεί η πόλη μας όσο το δυνατόν πιο καθαρή.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι στους πιο πάνω χώρους θα πωλούνται επίσης φιάλες του συλλεκτικού μαραθεύτικου κρασιού που είχε κυκλοφορήσει για τη Γιορτή του Κρασιού 2023, στην τιμή των €6.

Keywords
Τυχαία Θέματα