Δημητρίου: "Πρέπει να το αφήσουμε πίσω"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και τη συνέχεια κόντρα στην Ανόρθωση.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Δεν αλλάζει κάτι για τα εισιτήρια. Μόνο από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ γίνεται η προπώληση για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θα δούμε τα επόμενα μέτρα. Στα εντός λειτουργούμε με διαφορετικό τρόπο. Το προσωρινό μέτρο που παίρνει η ΚΟΠ είναι μια συνέχεια με αυτό που έχουμε εμείς. Η πώληση είναι μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
-Το ζητούμενο ήταν η νίκη και να κάνουμε το καλύτερο ποδαρικό στο 2018. Είμαστε ικανοποιημένοι και ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε στο ντέρμπι αποφασισμένοι για τη νίκη.
-Έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν χθες. Έχουμε δυο προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα δούμε για Τρισκόφσκι και Μουρίγιο. Επιστρέφουν Καταλά και Λαρένα από τιμωρία.
-Τα θέματα προγραμματισμού τα χειρίζεται ο Τσάβι Ρόκα. Εμείς δουλεύουμε με στόχο τη νίκη την Κυριακή. Έπαιξε χθες μετά από αρκετό καιρό και τα πήγε πολύ καλά. Ο καλός ανταγωνισμός, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα