ΔΗΚΟ: Ψήφισαν 7,395 μέλη – Τα ποσοστά ανά επαρχία

Μεταξύ 21:00 και 21:30 αναμένονται τα αποτελέσματα για τους τρεις νέους Αντιπροέδρους και τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΔΗΚΟ όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, από τον Γενικό Οργανωτικό του κόμματος Φύτο Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του από την Κρατική Έκθεση, ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι έχει ολοκληρωθεί η όλη εκλογική διαδικασία στις 1830 και «όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα». Ακολούθως άρχισε η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα

35,3% του συνόλου των 20.977 μελών ή 7.395.

Το ποσοστό συμμετοχής κατά επαρχία, όπως είπε ο κ. Κωνσταντίνου είναι 26,8%, Λεμεσός 31,1%, Λάρνακα 28%, Αμμόχωστος 33,7% και Πάφος 61,8%.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι τα αποτελέσματα για τους τρεις Αντιπροέδρους και το Γενικό Γραμματέα αναμένονται μεταξύ 21:00 και 21:30.

Κατόπιν ανέφερε θα γίνει και η ανακήρυξη και για τις θέσεις για τις οποίες δεν υπήρχε ανθυποψήφιος.

Μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων στις 14 Ιουνίου, στη θέση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, επανεκλέγηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και στη θέση του Γενικού Οργανωτικού, ο Φύτος Κωσταντίνου όλοι άνευ ανθυποψηφίου.

Για τις θέσεις των τριών Αντιπροέδρων υποψηφιότητα είχαν υποβάλει οι Μιχάλης Δαμιανού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Χρύσανθος Σαββίδης και Νεόφυτος Χαραλαμπίδης.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα υποψηφιότητα είχαν υποβάει οι Αντώνης Σιβιτανίδης, Γιώργος Σολωμού και Ολύμπιος Χριστοφή.

Διαβάστε ακόμη: ΔΗΚΟ: Κάλεσμα από Παπαδόπουλο για συμμετοχή των μελών στις εκλογές (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα