Διευκρινίσεις Δήμου Λάρνακας σχετικά με μετονομασία δρόμου σε Λεωφ. Χριστόφια

Εκ παραδρομής στην πρόσκληση της Τελετής Ονομασίας της Λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια αναφέρθηκε ότι θα ονομαστεί μέρος της Λεωφόρου Αμμοχώστου αντί μέρος του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας σε σχέση με την πρόσφατη μετονομασία τμήματος του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας  επιθυμεί να διευκρινίσει πως το τμήμα της Λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο Λιβαδιών μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, από το 2006 και με το πέρας των εργασιών στην Λεωφόρο Στρατηγού  Τιμάγια και της Α’ φάσης του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, σε όλους τους κτηματολογικούς

χάρτες δεν αναφέρεται ονομασία και στις περιπτώσεις όπου γίνεται αναφορά παρουσιάζεται ως δρόμος Δεκέλειας. Είναι ακριβώς αυτό το τμήμα που μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας μετονομάστηκε σε Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια.

Εκ παραδρομής αναφέρει ο Δήμος Λάρνακας στην πρόσκληση της Τελετής Ονομασίας της Λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια αναφέρθηκε ότι θα ονομαστεί μέρος της Λεωφόρου Αμμοχώστου αντί μέρος του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

Όλο το ιστορικό αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά το 2006 καθορίστηκε και σηματοδοτήθηκε ποιο τμήμα του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας είναι  η Λεωφόρος Αμμοχώστου, αναφέρονται αναλυτικά σε επιστολή που στάλθηκε από τον Δήμο Λάρνακας στον Δήμο Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διευκρινίσεις Δήμου Λάρνακας, Λεωφ, Χριστόφια,diefkriniseis dimou larnakas, leof, christofia