Διαθέσιμα από αύριο τα εισιτήρια με Βοσνία

Αύριο Πέμπτη 1η Οκτωβρίου αρχίζει η ηλεκτρονική (on line) προπώληση των εισιτηρίων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον τελευταίο της αγώνα στο 2ο Προκριματικό όμιλο του EURO 2016 με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στις 13 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ (21:45).

Η προπώληση θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ

www.cfa.com.cy και για πρώτη φορά, θα υπάρχουν διαθέσιμα on line οικογενειακά πακέτα στην ανατολική κερκίδα.

Διαθέσιμες για πώληση μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ θα είναι επίσης οι θέσεις στο κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας καθώς και το νότιο πέταλο.

Όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας με Ουαλία και Βέλγιο, όσοι αγοράσουν κανονικό εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ, θα το παίρνουν με έκπτωση 20% (οκτώ ευρώ αντί δέκα).

Η τιμή του οικογενειακού πακέτου (για τετραμελής οικογένειες με δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών) παραμένει στα 15 ευρώ.

-Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

-Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα.

-Λόγω της on line προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις κερκίδες, δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα