Διάταγμα αποκλεισμού 21χρονου από τα γήπεδα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα αποκλεισμού 21χρονου από τα γήπεδα, κατά τις ώρες και τις μέρες που αγωνίζεται η ομάδα του σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μέχρι την εκδίκαση υπόθεσης που αφορά αδικήματα που σχετίζονται με τη βία στα γήπεδα.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης τον είχαν δει να ρίχνει μια τσάντα από το περιτοίχισμα στις ανατολικές κερκίδες του Μακάρειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία πιστεύεται ότι περιείχε κροτίδες.

`Οταν

του ζητήθηκε να ακολουθήσει μέλος της Αστυνομίας, αυτός, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, έσπρωξε τον αστυνομικό και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού και τον κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο μεταξύ άλλων όρων, εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τα γήπεδα κατά τις ώρες και τις μέρες που αγωνίζεται η ομάδα του σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα