Διαρροή "μαϊμού" για το δοκίμιο Λογοθεραπείας

Να πλήξουν τη νέα διαδικασία διορισμών φαίνεται ότι επιδιώκουν επιτήδειοι σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ.

Πληροφορίες που έφτασαν προ ημερών κοντά μας, έκαναν λόγο για νέα διαρροή, οι οποίες όμως στο τέλος, μετά από ενδελεχή έρευνα, αποδείχτηκαν παραπλανητικές.

Μοναδικός στόχος όπως διαφάνηκε, να πλήξουν τις εξετάσεις των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα το μάθημα

Λογοθεραπείας, στο οποίο οι εξεταζόμενοι παρακάθησαν την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 10:06 το ΣΙΓΜΑ έλαβε email που σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας διαβιβάστηκαν, περιείχε τα θέματα από τα οποία θα επιλέγονταν τα τελικά για το δοκίμιο του μαθήματος της Λογοθεραπείας.

Το email περιλάμβανε 221 ασκήσεις, και όπως διέδιδαν οι «επίδοξοι διαρροείς», μέρος των ασκήσεων θα αποτελούσαν το τελικό δοκίμιο των εξεταζόμενων.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και επικοινωνία μας με το υπουργείο παιδείας, για να μας δοθεί το δοκίμιο για αντιπαραβολή των θεμάτων, διαπιστώσαμε ότι οι ασκήσεις που διέρρευσαν ουδεμία σχέση είχαν με το τελικό δοκίμιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας τα θέματα της διαρροής-μαϊμού, με στόχο πάντοτε την ακύρωση της εξέτασης, έφτασαν στα χέρια και κομματικών αξιωματούχων

Οι επιτήδειοι ωστόσο δεν έμειναν μέχρι εδώ.

Οι παραπλανητικές πληροφορίες και τα δήθεν θέματα των δοκιμίων είχαν διαρρεύσει και προς τους υποψηφίους, αρκετές μέρες νωρίτερα, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά, για την απόλυτη επιτυχία τους στις εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα.

Αν αρκέστηκαν ωστόσο σε αυτά μάλλον σε παταγώδη αποτυχία οδηγήθηκαν.

Τα ερωτήματα ωστόσο που προκύπτουν έπειτα από αυτή την εξέλιξη, πολλά.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις διαρροές-μαϊμού, καταστρέφοντας έτσι και τα όνειρα χιλιάδων εκπαιδευτικών;

Πρόκειται για κάποιο εσωτερικό κύκλωμα εντός μάλιστα του Υπουργείου Παιδείας ή εξωτερικούς παράγοντες με δικές τους σκοπιμότητες.

Γιατί αδυνατεί το Υπουργείο παιδείας και οι Αρχές διερεύνησης να αποκαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη σκευωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα