Διακαναλική Προέδρου - Ενημέρωνει Τ/κ και ο Ακιντζί

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, θα ενημερώσει το απόγευμα το λαό για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μέσω διακαναλικής συνέντευξης Τύπου, ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, από τις 7 -11 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απαντήσει στις ερωτήσεις επτά Διευθυντών ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας από τις 18.30 μ.μ. μέχρι τις 20.00 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τ/κ δημοσιογράφοι, καθώς και ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου από ειδικά διαμορφωμένο

χώρο στο Προεδρικό Μέγαρο, σε ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική και στην τουρκική γλώσσα.

Το Σίγμα με έκτακτη επικαιρική εκπομπή, με τους Χρύσανθο Τσουρούλλη και Γιάννη Καρεκλά, που θ’ αρχίσει στις 18.00, θα μεταδώσει τη διακαναλική συνέντευξη του Προέδρου.

Διακαναλική και ο Ακιντζί

Στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, θα δώσει στις 20.30 διακαναλική συνέντευξη τύπου, η οποία θα μεταδίδεται από επτά τηλεοπτικά κανάλια.

Ο Μουσταφά Ακιντζί θα ενημερώσει για την πορεία των συνομιλιών, την πρόοδο, που έχει επιτευχθεί και τις διαπραγματεύσεις στην Ελβετία.
Ανακοίνωση της λεγόμενης "προεδρίας" αναφέρει ότι στην τελευταία συνάντηση των ηγετών των δύο κοι9νοτήτων ο κ. Ακιντζί είχε προτείνει να γίνει κοινή συνέντευξη Τύπου, αλλά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προτίμησε να ενημερώσει χωριστά.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες βράδυ το «Σίγμα» στις «Τομές στα γεγονότα» οι θέσεις της Τ/κ πλευράς εκτός από αδιέξοδες είναι και διχοτομικές, προσπαθούν να «φθείρουν» το δικαίωμα ατομικής ιδιοκτησίας σε σημείο ακύρωσης, την ίδια ώρα που κρύβουν την ξεκάθαρη πρόθεση από τη μία να μην επιβαρυνθούν το βάρος αποζημιώσεων για απώλεια χρήσης και κυρίως σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις για μη αποκατάσταση να γίνουν σε ευτελείς τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα