Δεν υπάρχει θέμα Κετσπάγια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ότι συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει καμία απόφαση», λένε στην Ενωση.

Η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ολοκληρώθηκε, με τον Γεωργιανό τεχνικό να παραμένει κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Αυτό, σύμφωνα

με πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε σε δικούς του ανθρώπους ο Κετσπάγια, ο οποίος θα είχε συναντηθεί από το πρωί της Δευτέρας με τους ανθρώπους της Ενωσης αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό λόγω της προγραμματισμένης συνάντησης των προπονητών των ελληνικών ομάδων με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε.

Οπως και να έχει, η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας -όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά την ολοκλήρωση της και την αποχώρηση του από εκεί, ο Κετσπάγια φέρεται να είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ότι παραμένει κανονικά στον Κιτρινόμαυρο πάγκο.

Από την ΑΕΚ επίσημα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση από την πλευρά της Ενωσης για το θέμα του προπονητή. Προφανώς και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα προπονητή αλλά και ταυτόχρονα ότι δεν έχουν πει στον Κετσπάγια σε αυτή τη συνάντηση ότι τελείωσε η συνεργασία τους. Γιατί αν του το έλεγαν, προφανώς ο Κετσπάγια δεν θα έλεγε στους ανθρώπους του ότι συνεχίζει στον πάγκο.

Από την στιγμή που δεν του λες ότι τελείωσε, αυτός λογικό είναι να θεωρεί ότι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα