«Δεν θα γίνουμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρις Φωκαΐδης, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, ανέφερε ότι η ομάδα θα παλέψει για την αξιοπρέπειά της και ότι δεν θα γίνει ξαφνικά Μπαρτσελόνα, με πορεία πρωταθλητισμού. Αναφέρθηκε και στην απόφαση που πάρθηκε για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς: Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Υπήρξαν διάφορα κριτήρια. Δέχθηκε την συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν. Είχαμε μιλήσει και με άλλους Κύπριους

προπονητές, που ήθελαν όμως να παραμείνουν και στη νέα σεζόν. Τον Μάιο του 2018 θα υπάρξει εκλογή νέου συμβουλίου και δεν ήθελε να δεσμεύσει την ομάδα με προπονητή και για τη νέα σεζόν.

*Σίγουρα δεν υπάρχει τάση φυγής της διοίκησης. Νοικοκύρεψε τον Ολυμπιακό, αφού το χρέος είναι κάτω από 100 χιλιάδες, σε σύγκριση με το 2015. Ζητούμενο είναι να μεγαλώσει και άλλο η οικογένεια του Ολυμπιακού.

*Ο Βέσκο δεν είναι λύση ανάγκης. Άφησε έργο στον ΑΣΙΛ και έδειξε ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και είναι γνώριμος στην ομάδα.

Για τη συνέχεια: Στους επόμενους εφτά αγώνες, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα δεν θα γίνει Μπαρτσελόνα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός. Έχουμε την αξιοπρέπειά μας. Αν κερδίσουμε παιχνίδια, τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν θα κάνουμε υπερβολές και δεν θα κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Δεν θα δώσουμε το δικαίωμα να σχολιαστεί αρνητικά η ομάδα μας. Πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να παραμείνουμε. Ρεαλιστικά έχουμε λίγες πιθανότητες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν περιμένουμε ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα αλλάξει τα πάντα ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Μια από τις προκλήσεις είναι να αλλάξει η ψυχολογία.

Δύσκολο το παιχνίδι με την Πάφο, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εάν κερδίσουμε, θα μπορούμε να ελπίζουμε για την συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα