Δεν πίστευε την εκκίνηση του Μπότας ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπορούσε να πιστέψει την εκπληκτική εκκίνηση του Βαλτέρι Μπότας και θεωρεί πως δεν είναι και τόσο νόμιμη.

Η εκκίνηση του Βαλτέρι Μπότας δεν έπεισε τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δεν πίστευε στα... μάτια του, όταν τον είδε να φεύγει πολύ μπροστά στην πρώτη στροφή. Αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο... ντόρο στα πάντοκ της Αυστρίας, με τον Γερμανό να θεωρεί ότι ο αντίπαλός του δεν ήταν και τόσο νόμιμος στο σβήσιμο των κόκκινων φώτων.

Μάλιστα, όταν του είπαν ότι ο Φινλανδός είχε αντίδραση 201

χιλιοστά του δευτερολέπτου, απάντησε ότι δεν το πιστεύει. Το συμβάν, πάντως, εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες και ο πιλότος της Mercedes δεν τιμωρήθηκε με κάποια ποινή, αλλά συζήτηση έγινε και στον χώρο αναμονής των τριών πρώτων, πριν ανέβουν στο βάθρο, με το πέρας του αγώνα.

«Ήταν 100% jump start», ανέφερε στο... πηγαδάκι με τον Μπότας και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο ο Φέτελ, κάτι που τόνισε και λίγο αργότερα στις δηλώσεις του. «Ήμουν σίγουρος ότι έκανε jump start», είπε, χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, έκανε λόγο για κλειστή μάχη και αναφέρθηκε στη φθορά των ελαστικών του Μπότας.

«Πώς θα νιώθατε αν ήσασταν μόλις ένα δεύτερο πίσω από τον νικητή; Ήταν πολύ κλειστή μάχη. Μου είπαν ότι είχε πρόβλημα και πίεζα. Ήμουν πιο πολύ χαρούμενος με το δεύτερο κομμάτι, στο πρώτο μισό του αγώνα πάλευα για να πάρω την αίσθηση από το μονοθέσιο.

Όμως, μόλις βάλαμε την πολύ μαλακή γόμα, το μονοθέσιο ζωντάνεψε και είχα πολύ καλό ρυθμό. Πλησίαζα λίγο-λίγο. Χρειαζόμουν έναν ακόμα γύρο. Ήθελα να κερδίσω, αλλά και πάλι είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα