«Δεν παραδόθηκαν σε καμία περίπτωση» (ηχητικό)

Για την αγωνιστική ανάβαση της ΑΕΛ και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Λεμεσιανής ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου.

«Αυτό που κρατάμε είναι τα βαθμολογικά δεδομένα και το ψυχολογικό όφελος. Φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό που περάσαμε δύσκολα βρίσκουμε την ταυτότητα μας. Η ΑΕΛ αλλάζει νοοτροπία. Πολλές φορές στο παρελθόν η ομάδα σε παρόμοιες καταστάσεις τα παρατούσε. Αυτή τη φορά δεν τα παράτησε. Ξεπέρασε τις

δυσκολίες και είναι έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλος».

«Πρέπει να υπάρχει από όλους ένας σεβασμός σε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Αρουαμπαρένα. Είναι και αυτοί άνθρωποι. Έχει πετύχει σημαντικά γκολ. Περνούσε και αυτός μας δύσκολη περίοδο. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις και έμπειρος ποδοσφαιριστές. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου».

«Δεν πετύχαμε τίποτα. Όμως είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ. Δεν είναι θαυματοποιός ο Μπαλταζαρ. Χρειάζεται την βοήθεια όλων για να βάλει το δικό του λιθαράκι για να πετύχει τον στόχο της η ομάδα. Κάνει καλή δουλειά και τον βοηθάμε όλοι. Έχει δέσει με τους ποδοσφαιριστές και μακάρι να είχε περισσότερο χρόνο».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος έδωσε πριν στους παίκτες. Ο πρόεδρος θέλει να πετύχει η φετινή χρονιά. Μακάρι να μπορέσουμε να γράψουμε ιστορία και να είναι ξεχωριστεί η χρονιά. Ακόμη δεν έχουμε λύσει τα προβλήματα μας. Είναι ένας άνθρωπος πεισματάρης. Έχει βάλει ένα στόχο. Θέλει φέτος η ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα