«Δεν με νοιάζει τι λένε»

Την δική του απάντηση σε όσους κατηγορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο που δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο και γι’ αυτό ο επιθετικός της Ανόρθωσης Ντίνο Ενλτοβού σκοράρει συνεχώς έδωσε μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αφρικής ο επιθετικός της Κυρίας.

Η συνέντευξη:

«Λένε συχνά ότι το σπίτι σου είναι εκεί που ανήκει η καρδιά σου. Ωστόσο, ο φορμαρισμένος επιθετικός Ντίνο Ενλτοβού δηλώνει ότι το γεγονός ότι έπαιξε μπάλα στην Νότια Αφρική παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σκοράρει 15 γκολ

σε 17 παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα από τον περασμένο Ιούλιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντλοβού δεν είχε την ίδια καλή παρουσία και αποτελεσματικότητά στο σκοράρισμα στην περσινή χρονιά, με την ομάδα της SuperSport United στο πρωτάθλημα της Ν. Αφρικής. Κάποιοι προέτρεξαν να πουν ότι το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό, από τη στιγμή που σκοράρει τόσο συχνά. Ο ίδιος απαντά: «Δεν ήταν γραφτό μου να παίξω μπάλα στη Νότια Αφρική. Ένιωθε άνετα και ήμουν κοντά στο σπίτι μου. Ήμουν στο σπίτι μου για 2μιση χρόνια, με τα κάτω μου και τα πάνω μου. Αν έπαιζε ποδόσφαιρο ή όχι, δεν με ένοιαζε. Αλλά στην Κύπρο, μακριά από το σπίτι μου, τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Ο Ντλοβού νιώθει ότι μπορούσε να τα πάει καλύτερα στην SuperSport United, αν ήταν βασικός στην ομάδα του. Αλλά σε δύο σεζόν ξεκίνησε μόλις 21 φορές βασικός και πέτυχε τρία γκολ. «Ήταν θέμα υπομονής. Δεν πήρα τις απαραίτητες ευκαιρίες όταν έπαιζε στο σπίτι μου. Έπαιζα 1-2 παιχνίδια και μετά έμενα εκτός ομάδας»

Ο Ντλοβού επιμένει ότι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο κόσμος. «Δεν με νοιάζει τι λένε. Στο τέλος της ημέρας εγώ ξέρω ότι οι ομάδες στην Κύπρο παίζουν στο Uefa Champions League. Και αυτό λέει σίγουρα κάτι»,, σχολίασε σχετικά ο επιθετικός της Ανόρθωσης. Πρόσθεσε επίσης ότι ευελπιστεί στο μέλλον αν πάρει κλήσης για την Εθνική ομάδα, τονίζοντας όμως πως βασικός του στόχος είναι να διατηρήσει την εξαιρετική φόρμα που διανύει στην Ανόρθωση. «Φυσικά με ενδιαφέρει (η Εθνική ομάδα). Θα ήταν τιμή μου να πάρω κλήση. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα