«Δεν ήταν κάτι που ελπίζαμε η κλήρωση με ΑΠΟΕΛ» (βίντεο)

Ο βοηθός προπονητή της Κοπεγχάγης, Johan Lange μίλησε στην κάμερα της ομάδας μετά την κλήρωση με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι δεν ήταν κάτι που ήλπιζαν στην ομάδα της Δανίας. Επίσης μίλησε για το παιχνίδι του 2019, λέγοντας ότι δεν είναι οι ίδιες οι ομάδες με τότε.

Αναλυτικά είπε:
«Δεν ήταν κάτι που ελπίζαμε, αλλά βλέπουμε μπροστά για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλη πίστη στις ικανότητες μας και γνωρίζουμε πολύ καλά τον ΑΠΟΕΛ

και το θεαματικό τους γήπεδο. Το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν και ξέρουμε τι μας περιμένει. Είμαι σίγουρος ότι και οι δυο αγώνες θα είναι κλειστοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους».

«Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Κύπρο και μπορούμε να κερδίσουμε έχοντας την εμπειρία του 2009. Δεν είναι η ίδια ομάδα όπως τότε, όμως παίκτες μας που ήταν τότε μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και στη συνέχεια να πάμε στην έδρα του ΑΠΟΕΛ».

«Είναι μια τεχνική και έμπειρη ομάδα. Εμείς θα αναλύσουμε τους παίκτες που έχουν τώρα και σε περίπου 10 μέρες να είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα