«Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αποφασίζει για όλα» (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Κεραυνού Πάρης Παπαέλληνας ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και τα παράπονα της ομάδας του Στροβόλου για την διαιτησία Σάκη Κωνσταντινίδη. Παράλληλα ανάφερε πως με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα συζητήσει με τα υπόλοιπα Σωματεία για πρόωρες εκλογές αφού παράτυπα ο πρόεδρος Λούις Δημητρίου προχωρά σε καταστατικές αλλαγές χωρίς την σύμφωνο γνώμη των Σωματείων.

Αρχικά

μίλησε για το αγωνιστικό: «Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πραγματικός τελικός. Με πάθος, νεύρα, ένταση, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καλύψαμε το αποτέλεσμα και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος το τρόπαιο. Παίχτηκε ένα σκληρό παιχνίδι μεν αλλά τίμιο και καθαρό παιχνίδι δε. Όλα χάλασαν με τις αποφάσεις του 3ου διαιτητή στα τελευταία λεπτά ο οποίος ουσιαστικά τίναξε τον όμορφο τελικό στον αέρα. Καταστράφηκε ο μεγάλος τελικός από ένα αδύνατο διαιτητή».

Για τις αλλαγές στο γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον τελικό και την μη κάθοδο ξένων διαιτητών είπε: «Το μεγάλο θέμα που τίθεται είναι ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις. Κανείς δεν μπορεί να τα αλλάζει με ότι θεωρεί σωστό. Αρχικά άλλαξε η έδρα του τελικού η οποία είχε οριστεί από την αρχή της σεζόν. Φέτος αποφάσισαν στην ΚΟΚ ότι λόγω φωτισμού δεν μπορούσε να γίνει στην Λεμεσό. Δεν είχαμε πρόβλημα αλλά δεν μπορούμε να αλλάζουμε αποφάσεις. Στον τελικό κυπέλλου υπήρχε απόφαση να έρθει ξένος διαιτητής αφού έχουμε μόνο 2 διεθνείς διαιτητής. Ο πρόεδρος της ΚΟΚ πήγε το θέμα στο Συμβούλιο και αφού ψήφισε ο ίδιος και ένα Σωματείο Β’ Κατηγορίας άλλαξε την απόφαση. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αποφασίζει για όλους μας και για όλα. Έγιναν πολλά, αντικαταστατικά τα τελευταία δύο χρόνια».

Για το αν θα ζητήσουμε πρόωρες εκλογές το καλοκαίρι δήλωσε: «Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται με ηρεμία. Θα περιμένουμε για το καλό του μπάσκετ να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα και θα κάτσουμε με όλα τα Σωματεία για να δούμε τυχόν αλλαγές στα πρωταθλήματα ακόμα και για επίσπευση εκλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα