«Δεν έγινε καμία επαφή όσο ο Πάμπος εργαζόταν στην ΑΕΛ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν έγινε καμία επαφή της ομάδας με τον Πάμπο Χριστοδούλου όσο ο ίδιος εργαζόταν στην ΑΕΛ.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Από χθες έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής

περιόδου.
-Είχαμε δηλώσει πως δεν μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ. Έγινε μετά από αξιολόγηση αρκετών προπονητών. Έγιναν επαφές και συζητήσεις και έγινε εφικτό να καταλήξουμε σε συμφωνία.
-Σε καμία περίπτωση δεν έγινε επαφή, είτε επίσημη είτε ανεπίσημη με τον Πάμπο Χριστοδούλου όσο εργαζόταν στην ΑΕΛ. Αυτή θα ήταν μια ανήθικη συμπεριφορά και σίγουρα είναι κάτι που δεν εκφράζει ούτε τη φιλοσοφία ούτε και το ήθος της Ομόνοιας. Να το ξεκαθαρίσουμε για να μην αφήνονται οποιεσδήποτε σκιές.
-Έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανότατος προπονητής, εργατικός και με φιλοδοξίες,. Έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο πάγκος της Ομόνοιας. Ξέρει πόσο ψηλές είναι οι απαιτήσεις. Ο σύλλογος θα δώσει στήριξη στον Πάμπο για να επιτύχει το έργο του.
-Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο. Θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που να γεμίζει τα γήπεδα. Ήδη διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος δέχθηκε με ικανοποίηση την πρόσληψη του Πάμπου.
-Έχει αυξηθεί ο ρυθμός της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.
-Έχει κλείσει το κεφάλαιο προπονητής. Η ομάδα έχει 8 τελικούς, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε.
-Δυο χρόνια η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Πάμπου.
-Στόχος είναι η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Θα είναι σημαντικό για την υλοποίηση των στόχων της φετινής χρονιάς. Τις τελευταίες 2-3 προπονήσεις θα είμαστε πλήρης εν όψει Απόλλων.
-Υπάρχει εκκρεμότητα με Αζίζ και Τουρέ για το πότε επιστρέφουν. Οι Άρνασον και Καρλίτος επιστρέφουν την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα