Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Τσακιτζί από το κόμμα του

Το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας απέρριψε την παραίτηση του από την προεδρία του Μεχμέτ Τσακιτζί, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στα κατεχόμενα, το ανώτατο συλλογικό όργανο του κόμματος, συνήλθε και εξέτασε τα αποτελέσματα των «εκλογών» που άφησαν το ΚΚΣ εκτός «βουλής» και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με βάση το πρόγραμμα που κατάρτισαν προεκλογικά υπερασπιζόμενοι τους εργάτες, του μικρούς και μεσαίους γεωργούς, τους άνεργους και όσους αναγκάζονται να μεταναστεύσουν λόγω ανεργίας, ενώ δεν πρόκειται να υποχωρήσουν από την κοσμικότητα, το δικαίωμα στην δωρεάν

παιδεία, τον αγώνα για ειρήνη στην Κύπρο και τον κόσμο και το αίτημα για επανέναρξη των συνομιλιών ώστε το συντομότερο να φτάσουμε σε λύση.

Αναφέρεται επίσης ότι την επομένη των «εκλογών» ο κ. Τσακιτζί έκανε ο ίδιος προσωπικό απολογισμό και ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του ΚΚΣ. Τα συλλογικά όργανα του κόμματος αναφέρουν ότι ναι μεν η απόφασή του είναι στο πλαίσιο του δημοκρατικού δικαίου αλλά η ευθύνη για το αποτέλεσμα ενός νέου κόμματος που συμμετείχε σε μια βρώμικη – όπως γράφει – καμπάνια δεν ανήκει μόνο σε έναν. Και γι αυτό δεν γίνεται δεκτή και απορρίπτεται η παραίτηση Τσακιτζί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα