Δεν αγωνίζονται το Σάββατο Ομόνοια και ΑΕΛ

Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, το πρόγραμμα για την πρώτη αγωνιστική των Play offs θα ανακοινωθεί την Πέμπτη και όπως αναφέρει Ομόνοια και ΑΕΛ δεν θα αγωνιστούν το Σαββατο, λόγω του αγώνα που έχουν την Πέμπτη

Η ανακοίνωση:

Η ΚΟΠ ζητά την κατανόηση όλων των φιλάθλων, των Σωματείων,

της αστυνομίας και όλων των συνεργατών της γιατί εκ των πραγμάτων και λόγω του έντονου συναγωνισμού για όλες τις θέσεις της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Cyta, δεν υπάρχει η δυνατότητα να καθοριστεί το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής της δεύτερης φάσης από σήμερα.

Μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και ενόψει των αγώνων της 26ης αγωνιστικής που θα καθορίσουν την τελική βαθμολογία της πρώτης φάσης, το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης θα ανακοινωθεί το βράδι της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Μαρτίου και Πέμπτη 3 Μαρτίου αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι Ομόνοια – ΑΕΛ που θα αγωνιστούν την Πέμπτη 3 Μαρτίου, δεν θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα