Δείτε τον λόγο για τον οποίο χώρισαν Σαρλίζ Θερόν – Σον Πεν

Η… ασφυξία φαίνεται πως ήταν ο λόγος για τον οποίον η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν χώρισαν μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, σύμφωνα με νέα δημοσίευμα, την ώρα που ουδείς από τους δύο έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ δεν είναι πια μαζί, παρά τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις και διαχυτικότητες,

ενώ η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν σε φιλανθρωπικό event στη Βιέννη, στις 16 Μαΐου.

Εκτός του ότι η 39χρονη ηθοποιός ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στη σχέση, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι χώρισε ήταν γιατί η Σαρλίζ ένιωσε να… πνίγεται, εν μέσω και του φουλ προγράμματός της για την προώθηση της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής».

«Το να είναι με τον Σον Πεν ήταν μια εργασία πλήρους απασχόλησης! Είναι ένας εντυπωσιακός άνθρωπος, αλλά η μόνιμη σοβαρότητά του και η αποφυγή κάθε διασκέδασης καταντά κουραστική», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών στο HollywoodLife και προσθέτει: «όλο αυτό ήταν πολύ έντονο για την Σαρλίζ και χρειαζόταν μια “ανάσα”. Τον αγαπά και τον σέβεται, αλλά χρειάζεται να απομακρυνθεί λίγο από αυτό το πιεστικό περιβάλλον».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα